CADANGAN @ ADUAN

Sebarang cadangan @ aduan, anda bolehlah emailkan kepada littleboxcloset@gmail.com. Kami amat mengalu-alukan cadangan, pendapat @ aduan dari anda untuk kami meningkatkan lagi mutu perkhidmatan LBC Store. Jangan segan silu untuk menghantar email tau..Thank u ^^


TAKE NOTE PLEASE

Kami close pada hari Sabtu & Ahad dan Public Holiday. Sebarang order & pertanyaan akan kami balas pada hari bekerja berikutnya. And pada sesiapa yang status BOOKED but still belum buat pembayaran, sila bayar secepat mungkin oke..^ ^


And pada sesiapa yang dah bayar, boleh lihat di "Tracking" page untuk jejak parcel anda.Thank u & Have a Nice Day!.




More Collection's - Please Clik's :D

Khamis, 10 November 2011

Update : Kod HK

Assalamualaikum...


Selamat hari Khamis semua... :)  Hari ini update kod HK..Actually semua ada 50 helai dress..but 2 helai dress telah didapati ada reject yang teruk..So tinggal 48 helai jer update hari ini..Ukuran baju ada tulis di setiap keping gambar baju oke..Ukuran dalam inch, B for Bust, W for Waist, H for Hip & L for Length...Harap maaf kualiti gambar tidak memuaskan..Oke,.Hepi shopping semua.. :))











 Cotton, stretchable
RM20
Sold to Sarina







  Back View

Cotton, stretchable
RM22
Sold to Eida









 Silky, jarang kena pakai inner
RM18
Sold to Nurdiyana H






Cotton, stretchable
RM22
Sold to Yati







Warna sebenar peach pudar
 
 Cotton, stretchable
RM20
Available







Silky, lining, back zip
RM28
Available







Stretchable, lining
Black colour in real
RM25
Sold to Sarina







 Cotton, stretchable
RM22
Sold to Sarina








Silky,lining
Warna hijau daun pisang in real
RM15
Booked by Caroline









Lining, warna kelabu gelap in real
RM25
Available








 Back View

 Cotton, brown colour in real
RM28
Booked by Julia Hanna








 Back View

Cotton,warna brown in real
RM28
Sold to Norshahira








Back View

Silky, lining, new dress
ada reject sikit bahagian corak baju
RM25
Available





 



 Back View

 Cotton, stretchable
RM25
Available










Back View

Cotton, stretchable
Yellow Dress
RM25
Available








Cotton, stretchable
Grey colour in real
RM25
Available







Silky, lining
RM15
Available








Lining, black colour in real
RM20
Available




 Lycra, stretchable
RM20
Available










 Cotto, colour blue grey in real
RM30
Sold to Siti Salbiah










 Cotton, stretchable
RM15
Sold to Nurul Ashikin






 Lining, lebar lengan 7 inch
RM20
Sold to Ct










 Cotton, stretchable
Colour yellow mustard in real
RM20
Available











 Stretchable

RM16
Booked by Caroline

Adele - Someone Like You

  






 Cotton, stretchable
RM20
Sold to Julia Hanna










 Cotton,lining
RM30
Available








 Cotton, lebar lengan 5.5 inch
Colour dark blue in real
 RM30
Available





 Lining, back zip
Colour grey in real

 RM28
Sold to Rosalizan










 Cotton, back zip, no lining
Colour black in real, ada belah di belakang, panjang belah 7 inch

 RM20

Available








 Cotton, back zip
RM30

Sold to Fatin
   





 Cotton, stretchable

 RM22
Sold to Hanie












 Cotton

 RM30
Available 











 Cotton, stretchable
Pants Dress

 RM15

Available









 Cotton, stretchable, lining

 RM30

  Available












  Cotton, stretchable

 RM17
Sold to Eirza











 Cotton, stretchable

 RM20
Available











Cotton, stretchable

 RM20
Sold to Azlina










 Silky, lining, back zip

 RM20

Sold to Nurul Izzati













 Cotton, stretchable

 RM15

Available










Back View
 
 Cotton, lining

 RM26

Available











   Cotton, stretchable

 RM20

Available














  Ala-ala kain chiffon, lining

 RM25

Available









  Cotton, stretchable

 RM10
Sold to Nur Ain











  Silky, lining

 RM25
Sold to Ct








 Cotton, stretchable

 RM22
Sold to Nina
 







  Cotton, stretchable

 RM13
Sold to Nur Ain








 Cotton, stretchable

 RM17


Available






 Cotton, stretchable

 RM10
Sold to Norhaslina

4 ulasan:

  1. hai..kalau nak booking mcmane ya??

    BalasPadam
  2. Hi,.dear..if nak booking boleh isi Order Form kat sebelah atas penjuru sebelah kanan blog..or email terus ke littleboxcloset@gmail.com :)


    tq

    BalasPadam
  3. Baju2 ni semua one of a kind ke atau ada lebih dari satu? Maksudnya macam, kat situ awak tulis sold out, maknanya dah xde lagi lah ye? Saya berminat dgn dress HK40.

    BalasPadam
  4. Hi,.yup..1 design, 1 baju..if dah sold memang takde stock,.if ada yg booked,boleh jadi waiting list..if dia cancel,baru kami release kat yg waiting list tu :)

    BalasPadam